Nagas Ally

AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

Intrare in alianta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
gameboy6
Vizitator

MesajSubiect: Intrare in alianta   Dum Ian 18, 2009 2:01 pm

Nume:George

Pentru ce alianta Nagas aplici? Nagas R

Jucator ID:

Populatie:787

Locatie ( NW/NE/SW/SE) si coordonate:SE

Cine poate recomanda pentru tine:

De cat timp joci Travian:din octombrie 2008

Ai jucat si alte servere? Daca da cu ce nume, in ce alianta si cat timp:Nu

Ai facut parte din alta alianta pe acest server? Daca da care era / este aceea:am facut parte din niste Satre, apoi si-au schimbat denumirea, s-au reorganizat(mai bine zis desfiintat Very Happy ) si am ramas lup singuratic...

Care au fost / sunt motivele pentru care ai parasit / vrei sa parasesti alianta / aliantele:am parasit alianta pt ca era alianta doar cu numele in rest fiecare pt el....

Cat de des intri pe Travian:zilnic

Cine sunt sitteri tai (numele lor in joc):nu am

Care sunt telurile tale pentru sfarsitul serverului:cei mai buni sa castige(adica NAGAS bineinteles Very Happy )

Ce strategie ai folosit pana acum / Ce stil de joc ai:stil defensiv(desi am cateva ferme de unde jefuiesc resurse non-stop Twisted Evil )

Spune-ne ceva despre tine (varsta, localitate, diverse):19 ani, Bucuresti, student facultatea de matematica&informatica....cica ma pregatesc de sesiune lol!

Ai avut vreodata relatii cu jucatori din Nagas / Cu cine si ce fel:nu

Ce relatii ai cu vecinii tai / Eventuale probleme, conflicte personale cu ei:ii atac non-stop pe cei mici si neajutorati Twisted Evil

Daca esti de acord sa pui loctiitor pe unul din liderii Nagas pentru a se uita asupra contului tau inainte de a intra:DA
Sus In jos

Intrare in alianta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» cerere intrare in funky
» CERERE INTRARE IN CLANUL ЁxTяёмё™|
» Cerere Intrare in Staff-ul IgameD
» Cerere intrare staff VP - Games

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nagas :: Intrare in alianta :: Aplicatii intrare in Nagas-