Fiecare jucator care doreste sa intre in Nagas va face un nou topic, pentru el, in care va copia si raspunde la formularul de mai jos.
Dupa ce aplicatia va fi validata de unul dintre cei din consiliu, fiecare jucator din alianta ii va putea adresa intrebari aplicantului. De asemenea, cei din alianta care il pot recomanda pe aplicant sunt rugati sa treaca pe la topicul acestuia pentru a spune cateva lucruri despre el.
Si acum structura:
Nume: Kosmoo
Pentru ce alianta Nagas aplici? SE-Nagas
Jucator ID:
(inlocuieste XXXX cu ID-ul tau)
Populatie: Populaţie: 521
Locatie ( NW/NE/SW/SE) si coordonate: capitala (112 | -28)
Cine poate recomanda pentru tine: pai nush , intreaba : sandking , darkrider... ma stiu dp server kt de kt
De cat timp joci Travian: sincer nu-mi aduc aminte cand am jucat prima oara... dar stiu ca nu era .ro si jucam pe .com
Ai jucat si alte servere? Daca da cu ce nume, in ce alianta si cat timp: mi-a placut intotdeauna sa joc in aliante mai mici...
Ai facut parte din alta alianta pe acest server? Daca da care era / este aceea: SWW apoi a fuzionat cu UNIRO , s-au despartit am revenit in SWW , si acuma vad ca si-au schimbat in numele in phoenix... un fel de wing al phoenix.
Care au fost / sunt motivele pentru care ai parasit / vrei sa parasesti alianta / aliantele: prea multe ferme si prea multi care vor ajutorul , nu se pot descurca singur... si prea multi incepator
Cat de des intri pe Travian: zilnic... am sitter ,
Cine sunt sitteri tai (numele lor in joc): cosmo , cat82
Care sunt telurile tale pentru sfarsitul serverului: castigarea serverului

Ce strategie ai folosit pana acum / Ce stil de joc ai: strategia farmarii cat mai mult.
Spune-ne ceva despre tine (varsta, localitate, diverse): 20 , bucuresti , student...
Ai avut vreodata relatii cu jucatori din Nagas / Cu cine si ce fel: darkrider...amicitie , sandking amicitie , paladin amicitie , vegas - ne-am contrat de cateva ori. highlander - doar discutii. vreau sa precizez ca ei sunt si in zona mea.
Ce relatii ai cu vecinii tai / Eventuale probleme, conflicte personale cu ei: n-am probleme.
Daca esti de acord sa pui loctiitor pe unul din liderii Nagas pentru a se uita asupra contului tau inainte de a intra: da , daca oferta de a intra in alianta este serioasa.