Nagas Ally

AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

aplicare aliante se- nagas

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Kosmoo
Vizitator

MesajSubiect: aplicare aliante se- nagas   Lun Noi 03, 2008 1:03 pm

Fiecare jucator care doreste sa intre in Nagas va face un nou topic, pentru el, in care va copia si raspunde la formularul de mai jos.

Dupa ce aplicatia va fi validata de unul dintre cei din consiliu, fiecare jucator din alianta ii va putea adresa intrebari aplicantului. De asemenea, cei din alianta care il pot recomanda pe aplicant sunt rugati sa treaca pe la topicul acestuia pentru a spune cateva lucruri despre el.

Si acum structura:

Nume: Kosmoo

Pentru ce alianta Nagas aplici? SE-Nagas

Jucator ID:
(inlocuieste XXXX cu ID-ul tau)

Populatie: Populaţie: 521

Locatie ( NW/NE/SW/SE) si coordonate: capitala (112 | -28)

Cine poate recomanda pentru tine: pai nush , intreaba : sandking , darkrider... ma stiu dp server kt de kt

De cat timp joci Travian: sincer nu-mi aduc aminte cand am jucat prima oara... dar stiu ca nu era .ro si jucam pe .com

Ai jucat si alte servere? Daca da cu ce nume, in ce alianta si cat timp: mi-a placut intotdeauna sa joc in aliante mai mici...

Ai facut parte din alta alianta pe acest server? Daca da care era / este aceea: SWW apoi a fuzionat cu UNIRO , s-au despartit am revenit in SWW , si acuma vad ca si-au schimbat in numele in phoenix... un fel de wing al phoenix.

Care au fost / sunt motivele pentru care ai parasit / vrei sa parasesti alianta / aliantele: prea multe ferme si prea multi care vor ajutorul , nu se pot descurca singur... si prea multi incepator

Cat de des intri pe Travian: zilnic... am sitter ,

Cine sunt sitteri tai (numele lor in joc): cosmo , cat82

Care sunt telurile tale pentru sfarsitul serverului: castigarea serverului Smile

Ce strategie ai folosit pana acum / Ce stil de joc ai: strategia farmarii cat mai mult.

Spune-ne ceva despre tine (varsta, localitate, diverse): 20 , bucuresti , student...

Ai avut vreodata relatii cu jucatori din Nagas / Cu cine si ce fel: darkrider...amicitie , sandking amicitie , paladin amicitie , vegas - ne-am contrat de cateva ori. highlander - doar discutii. vreau sa precizez ca ei sunt si in zona mea.

Ce relatii ai cu vecinii tai / Eventuale probleme, conflicte personale cu ei: n-am probleme.

Daca esti de acord sa pui loctiitor pe unul din liderii Nagas pentru a se uita asupra contului tau inainte de a intra: da , daca oferta de a intra in alianta este serioasa.
Sus In jos
DarkRider

Data de inscriere: 05/10/2008

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Lun Noi 03, 2008 1:36 pm

personal, nu am nicio obiectie...nu am interactionat cu el....mai precis la capitolul atacuri...din ce am discutat cu el, pare ok...
e printre cei mai activi din phoenix. (fostul sww)...a fost chiar in conducere un timp...e interesant de vazut ce se va intampla in continuare si cu cei din alianta din care e...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Kosmoo
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Lun Noi 03, 2008 5:08 pm

eu am renuntat la conducere
Sus In jos
hectorash
Admin

Data de inscriere: 01/10/2008
Varsta: 25

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Lun Noi 03, 2008 5:27 pm

ce fel de contre ai avut cu Vegas ?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://nagas.4umer.com
utopic
Vizitator

MesajSubiect: aplicatie alianta   Lun Noi 03, 2008 8:20 pm

Nume: utopic

Jucator ID: utopic

Populatie: 255

Locatie ( NW/NE/SW/SE) si coordonate: SE=24/-73
SE=25/-106

Cine poate recomanda pentru tine:

De cat timp joci Travian: am mai jucat acum vreo 2 ani cnd am terminat serverul pe care am jucat pe locul 5

Ai jucat si alte servere? Daca da cu ce nume, in ce alianta si cat timp: nu mai stiu serverul, nume: mr_lazy, hattrick (sau cam asa ceva)

Ai facut parte din alta alianta pe acest server? Daca da care era / este aceea: SENAGAS, APOI SAU TOT SCHIMBAT NUMELE DE MAI MULTE ORI

Care au fost / sunt motivele pentru care ai parasit / vrei sa parasesti alianta / aliantele: dupa parerea pe familia nagas este cea mai puternica. Am mai facut parte de 2 ori din cate o alianta dar de fiecare data si-au schimbat numele. Vrea sa fiu membru al familiei NAGAS

Cat de des intri pe Travian: 20 ore

Cine sunt sitteri tai (numele lor in joc):marklin

Care sunt telurile tale pentru sfarsitul serverului: sa termin in primii 5

Ce strategie ai folosit pana acum / Ce stil de joc ai: am facut o armata mica care a fost omorata de mai multe ori. Acum vreau sa ma bazez numai pe armata

Spune-ne ceva despre tine (varsta, localitate, diverse):

30Bucuresti

Ai avut vreodata relatii cu jucatori din Nagas / Cu cine si ce fel: cu vecina bebeben. Am vorbit urat si imi pare rau. Mi-am cerut scuze dar nu stiu daca au fost acceptate
Sus In jos
hectorash
Admin

Data de inscriere: 01/10/2008
Varsta: 25

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Lun Noi 03, 2008 8:35 pm

utopic a scris:
Nume: utopic

Jucator ID: utopic

Populatie: 255

Locatie ( NW/NE/SW/SE) si coordonate: SE=24/-73
SE=25/-106

Cine poate recomanda pentru tine:

De cat timp joci Travian: am mai jucat acum vreo 2 ani cnd am terminat serverul pe care am jucat pe locul 5

Ai jucat si alte servere? Daca da cu ce nume, in ce alianta si cat timp: nu mai stiu serverul, nume: mr_lazy, hattrick (sau cam asa ceva)

Ai facut parte din alta alianta pe acest server? Daca da care era / este aceea: SENAGAS, APOI SAU TOT SCHIMBAT NUMELE DE MAI MULTE ORI

Care au fost / sunt motivele pentru care ai parasit / vrei sa parasesti alianta / aliantele: dupa parerea pe familia nagas este cea mai puternica. Am mai facut parte de 2 ori din cate o alianta dar de fiecare data si-au schimbat numele. Vrea sa fiu membru al familiei NAGAS

Cat de des intri pe Travian: 20 ore

Cine sunt sitteri tai (numele lor in joc):marklin

Care sunt telurile tale pentru sfarsitul serverului: sa termin in primii 5

Ce strategie ai folosit pana acum / Ce stil de joc ai: am facut o armata mica care a fost omorata de mai multe ori. Acum vreau sa ma bazez numai pe armata

Spune-ne ceva despre tine (varsta, localitate, diverse):

30Bucuresti

Ai avut vreodata relatii cu jucatori din Nagas / Cu cine si ce fel: cu vecina bebeben. Am vorbit urat si imi pare rau. Mi-am cerut scuze dar nu stiu daca au fost acceptate

trimite-i cererea asta lui romanu86 in joc
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://nagas.4umer.com
kosmoo
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Lun Noi 03, 2008 10:39 pm

contre , adik ma atacat de 2 ori...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Mar Noi 04, 2008 11:48 am

"Jucătorul cu numele cat82 nu există!"
cosmo ,kosmoo...e una si aceeasi persoana? Question
Sus In jos
Kosmoo
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Mar Noi 04, 2008 2:51 pm

rectific : cata82

cosmo si kosmoo nu sunt aceasi persoana ... suntem prieteni sau mai bine zis neamuri
Sus In jos
blackco0l
Admin

Data de inscriere: 02/10/2008
Varsta: 21

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Mar Noi 04, 2008 4:04 pm

Voyager a scris:

cosmo ,kosmoo...e una si aceeasi persoana? Question

o sa aflu diseara daca sunt sau nu aceasi pers!

mai asteapta!

si asteptarea e un test!
Sus In jos
Kosmoo
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Mar Noi 04, 2008 11:00 pm

Stiti ceva... mai bine lasa... nu mi-a placut ce a fakt vegas...

Atacator Vegas din satul A02
[Măciucar] [Lăncier] [Executor] [Spion] [Paladin] [Cavaler teuton] [Berbec] [Catapultă] [Căpetenie] [Colonist] [Erou]
Trupe 293 0 795 0 0 20 0 0 0 0 1
Victime 258 0 700 0 0 18 0 0 0 0 0

Atacator Vegas din satul A02
[Măciucar] [Lăncier] [Executor] [Spion] [Paladin] [Cavaler teuton] [Berbec] [Catapultă] [Căpetenie] [Colonist] [Erou]
Trupe 355 0 936 0 0 24 0 0 0 0 1
Victime 60 0 158 0 0 4 0 0 0 0 0

ordinea atacurile a fost invers.
Sus In jos
blackco0l
Admin

Data de inscriere: 02/10/2008
Varsta: 21

MesajSubiect: Re: aplicare aliante se- nagas   Mar Noi 04, 2008 11:15 pm

topic inchis
Sus In jos