Nume:
* sonyc
Pentru ce alianta Nagas aplici?
* SE-Nagas
Jucator ID:
* sonyc
Populatie:
* 224
Locatie ( NW/NE/SW/SE) si coordonate:
* SW -110 | -91
Cine poate recomanda pentru tine:
* Euripide, Yoyutza.
De cat timp joci Travian:
* De aproximativ 5 luni de zile. Vreau sa precizez insa ca nu pe acest server.
Ai jucat si alte servere? Daca da cu ce nume, in ce alianta si cat timp:
* Am jucat si pe alte servere, pe serverul 1, tot cu user-ul "sonyc", nu am fost in nici o alianta. Am acum acest cont pe serverul 7 si mai am inca un sat pe serverul 4. Pe serverul 7 sunt in prezent in alianta Aqvilla**.
Ai facut parte din alta alianta pe acest server? Daca da care era / este aceea:
* Nu am avut onoarea sa fac parte din aceasta alianta.
Care au fost / sunt motivele pentru care ai parasit / vrei sa parasesti alianta / aliantele:
* In primul rand nu sunt uniti. In al 2-lea rand nu am observat o mobilizare generala, nici pentru a ajuta un om din alianta, nici pentru a ne extinde. Fiecare joaca pentru el.
Cat de des intri pe Travian:
* Zilnic
Cine sunt sitteri tai (numele lor in joc):
* Nu am sitteri, nu am avut nevoie. Daca se va ivi totusi aceasta situatie (concediu de odihna) voi lasa pe cineva sa se ocupe de cont.
Care sunt telurile tale pentru sfarsitul serverului:
* Castigarea serverului, sau, daca acest tel este greu de atins, atunci macar recunoasterea aliantei ca fiind una unita si luptatoare.
Ce strategie ai folosit pana acum / Ce stil de joc ai:
* O strategie echilibrata zic eu. Am dezvoltat partea economica in prima parte (aici includ si cele 5 beciuri) iar acum ma dezvolt foarte mult pe partea armata, catapultele sunt telul meu.
Spune-ne ceva despre tine (varsta, localitate, diverse):
* Am 25 de ani, sunt din Bucuresti, sunt in prezent Asistent Manager, imi place sa calatoresc, imi place muzica buna etc etc.
Ai avut vreodata relatii cu jucatori din Nagas / Cu cine si ce fel:
* Nu am avut.
Ce relatii ai cu vecinii tai / Eventuale probleme, conflicte personale cu ei:
* Nu am probleme cu nimeni.
Daca esti de acord sa pui loctiitor pe unul din liderii Nagas pentru a se uita asupra contului tau inainte de a intra:
Ok. Nu e nici o problema.
Va multumesc.
Cu stima,
Cristi